Sinko plus d.o.o.

Sinko online prodavnicu mogu koristiti registrovana pravna i fizička lica kao i neregistrovana fizička lica (u daljem tekstu Kupac). Preporuka kupcima je da se registruju kako bi ostvarili  bolju i lakšu komunikaciju sa osobljem online prodavnice.

Proizvodi se poručuju preko web portala Sinko plus d.o.o koji se nalazi na adresi www.sinko.rs.

Proizvode isporučujemo na adrese kupaca koje su definisane u odeljku “Lokacije za dostavu”. Za nabrojane lokacije dostava je besplatna za iznose narudžbi većih od 1499.00.

Za lokacije koje nisu obuhvaćene spiskom lokacija možemo primiti narudžbu ukoliko postoje slobodni termini za dostavu ili je porudžbina veća od 4999.00 dinara.

Sve isporuke se realizuju  ISTOG DANA  u roku od 15-120 minuta ukoliko je narudžba primljena između 9.00 i 20.00.

Narudžbe se mogu kreirati od 00.00-24.00 a isporuke vršimo od 9.00-21.00.  Dostavu ćemo izvršiti u roku od najviše 2 sata od prijema narudžbe, a u okviru radnog vremena dostave.

Kupac može preko online prodavnice naručiti robu koju će sam preuzeti u radnji. U tom slučaju ne postoji minimalni iznos narudžbe.

U ponudi online prodavnice nalazi se između 4000 i 5000 proizvoda koji su verno prikazani sa nazivima , fotografijama  i cenama . 

Online prodavnica je povezana sa informacionim sistemom pa je u 99% posto slučajeva roba u ponudi i raspoloživa za kupovinu. Ukoliko se dogodi da nešto od proizvoda nemamo u ponudi ili roba nije zadovoljavajućeg kvaliteta u smislu svežine ili količine kontaktiraćemo kupca telefonom u vezi izmene porudžbine ili eventualnog odustajanja od određenog proizvoda ili cele narudžbe. Kupac u svakom trenutku može kontaktirati prodavca koji je zadužen za pripremu njegove korpe.

Zadržavamo pravo da ograničimo kupovinu akcijskih proizvoda u većim količinama kako bi ih učinili dostupnim većem broju potrošača.

Prodaja proizvoda obavlja se u trenutku kada je dostavljač isporuči a kupac preuzme na svojoj adresi ili u maloprodajnom objektu.

Nakon izvršene narudžbe kupac će dobiti email sa potvrdom  i napomenom kada će biti izvršena dostava. Kupac može prilikom narudžbe upisati željeno vreme ili kontaktirati telefonom osoblje online prodavnice kako bi dogovorio termin dostave. Trudićemo se da svakom kupcu izađemo u susret.

Kupcu je zagarantovana cena proizvoda koja je ponuđena na internet prodavnici ukoliko je roba raspoloživa za prodaju.

Cena iskazana na fiskalnom računu obavezujuća je i za kupca i za prodavca.

 Kupac može prilikom prijema robe odustati od kupovine određenog proizvoda. U tom slučaju dostavljač će spornu robu vratiti i umanjiti račun kupcu.

Plaćanje se može izvršiti na sledeće načine:

  • gotovinom prilikom dostave
  • platnim karticama – dina, visa, mastercard, maestro (prilikom dostave)
  • online plaćanjem preko web portal rs a preko Banca Intesa.
  • Sinko platnim karticama (za više detalja pogledajte stranicu “Sinko kartice”)

Pravna lica mogu koristiti sve gore navedene načine plaćanja kao i virmansko plaćanje . Bez obzira na način plaćanja uz fiskalni račun kupcu će biti izdata faktura ili gotovinski račun (zavisno od načina plaćanja).

Pravna lica mogu zaključiti sa Sinko plus d.o.o kupoprodajni ugovor i ako dostave sredstvo obezbeđenja plaćanja (menica) mogu kupovati robu na odloženo plaćanje do 30 dana.

Kontakt :

Telefon: 011-2751-874

Telefon: 060-044-00-89

Email adresa: online@sinko.rs

https://www.sinko.rs/images/banners/52.jpg ×